Telefoon Menu

IENVENT - Bedrijfsuitjes & Reizen

Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren
Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl

Bedrijfsuitje / Teambuilding op Vlieland

Vlieland, het eiland van rust en ruimte

Waarom is Vlieland, zo leuk om naar toe te gaan met je collega’s? Nou gewoon omdat er zoveel leuke dingen te doen zijn.

Wist je dat het op de Waddeneilanden, vaak beter weer is dan in de rest van Nederland? En dat Vlieland ook wel VlieBIZA wordt genoemd.

Na vertrek van uit Harlingen is het ongeveer 90 minuten varen met rederij Doeksen naar Vlieland. Natuurlijk kan IEN ook voor jullie een exclusief schip afhuren.  In de haven van Vlieland staan IEN of haar collega’s al klaar, zodat het uitje direct van start kan gaan.

Ontdek Vlieland tijdens GPS tocht

Ontdek Vlieland met een GPS tocht te voet, op de fiets of nog leuker op de tandem. Ga het strand op met de Vliehors Expres, ontdek de Sahara van het Noorden. Luister naar de spannende verhalen die de Jutter te vertellen heeft. Neem deel aan een eilandproeverij en proef alle specialiteiten die Vlieland op culinair gebied te bieden heeft.

Liever wat meer actie?

Kies dan voor boogschieten, kitesurfen & blokarten. Of ga op zoek naar zeehondjes en maak een tocht met een supersnelle rubberboot die wel 40 mijl per uur vaart. Zoek je een activiteit met een spelelement, speel dan het spannende spel de Lutine Quest? Ontrafel jij met je team de waarheid rond dit mysterie? Vind jij de goudstaven? Lunchen of dineren op het strand of een ander bijzondere locatie, dat kan allemaal op Vlieland, want IEN heeft zo haar adresjes.

Vlieland in beeld

Stel een vraag

Stel gerust je vraag, want IEN helpt je graag bij het organiseren van een geslaagd bedrijfsuitje of teambuilding activiteit.

Naam*
Emailadres*
Telefoon*
Reactie*
Verstuur formulier

IENVENT - Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren | Privacy

Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl