Telefoon Menu

IENVENT - Bedrijfsuitjes & Reizen

Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren
Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl

Cleanmat Trucks

Bedrijfsuitje inclusief feestavond op Texel

Reactie van de klant

Voor Cleanmat Trucks uit Dodewaard mocht IEN een feestelijk weekend naar Texel voor circa 80 personen organiseren. Het bedrijfsfeest was ter ere van het 25 jarige bestaan van Cleanmat Trucks. De gehele organisatie van het personeelsfeest, inclusief uitnodiging en begeleiding ter plaatse is door IENVENT geregisseerd.

Personeelsuitje - Weekend Texel

Het hele weekend was een verrassing voor de medewerkers, alleen de bestemming Texel was bekend gemaakt in de uitnodiging. Tot ieders verbazing reed de bus niet naar de veerhaven maar  naar de vissershaven van Den Helder. Daar lag een  garnalenkotter al klaar voor vertrek naar Texel. Tijdens de vaartocht naar Oudeschild werd er op garnalen gevist en ook nog zeehondjes gespot.

In Oudeschild stond de bus klaar om de groep naar het hotel te brengen. ’S-avonds naar theaterrestaurant Klif12, voor een cabaretvoorstelling, inclusief diner.

De volgende dag, na het ontbijt een huifkartocht door bos, duinen en het strand met twee huifkarren van de Jan Plezier. Na de lunch bij strandpaviljoen Paal 17 een sportieve Bikehike (fietspuzzeltocht) op de tandem.

Feestavond bij Paal 17

Voor de feestavond had IENVENT strandpaviljoen Paal 17 Zomers, exclusief afgehuurd. Bij aankomst kreeg iedereen een Texels welkomstdrankje, daarna een uitgebreide barbecue met een feestelijk dessertbuffet.

Als verrassing nog een 100% NL quiz en daarna heerlijk feesten met DJ Daffie. De volgende ochtend vertrek terug naar Dodewaard.

Reactie van de klant

Reactie van de klant

Beste Ineke, Nogmaals bedankt voor de goede organisatie. Wij hebben met z’n allen een fantastisch weekend op Texel gehad. Ze raken er niet over uitgepraat bij ons op de zaak. Gr. Robert

Robert Kramer - Cleanmat Trucks

Stel een vraag

Stel gerust je vraag, want IEN helpt je graag bij het organiseren van een geslaagd bedrijfsuitje of teambuilding activiteit.

Naam*
Emailadres*
Telefoon*
Reactie*
Verstuur formulier

IENVENT - Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren | Privacy

Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl