Telefoon Menu

IENVENT - Bedrijfsuitjes & Reizen

Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren
Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl

Ontdek Terschelling met IEN en WestCord

WestCord kennismakingsdagen op Terschelling

Tip van IEN

Het leuke van mijn beroep als regisseur van bedrijfsuitjes – en events is dat je zelf ook af en toe op reis mag om locaties te (her)ontdekken. Toen IEN werd uitgenodigd door WestCord Hotels, voor een kennismakingsweekend op Terschelling zei IEN spontaan ja!

Van Harlingen naar Terschelling v.v.

Om 09.45 uur vertrekt de reguliere boot van Rederij Doeksen naar Terschelling. De vaartocht duurt ongeveer 2 uur, dus genoeg tijd voor koffie met wat lekkers en het schip te ontdekken. Overigens is er ook een sneldienst regeling en dan ben je in 45 minuten op Terschelling.

Huifkartocht

Met een huifkar over het strand. Puur Terschelling organiseert het gehele jaar huifkartochten, maar zij organiseren ook buitenritten op Friese paarden en wadlooptochten met een oesterproeverij.

Behendigheid en kracht in het klimbos

Te veel wind, geen zin in strandactiviteiten dan is er op West Terschelling een goed alternatief, namelijk een klimbos. Het klimbos past prima in een sportief programma met teambuildingactiviteiten. Na een zeer duidelijke veiligheidsinstructie mag je zelf de boom inklimmen om vervolgens veilig aan de overkant zien te komen. Er zijn 3 verschillende parcoursen van eenvoudig tot moeilijk. Echt, iedereen kan klimmen.

Verhalenverteller

Een bijzondere ervaring onder de sterrenhemel. Op een afgesproken plek zit de verhalenverteller klaar om zijn bijzondere verhalen over strandjutters en belevenissen van de eilandbewoners te vertellen.

Powerkiten

Wind en strand zijn twee elementen voor het powerkiten. Bij een pittig windje moet je goed opletten, anders neemt de powerkite je zo een eind de lucht in. Natuurlijk krijg je van tevoren een goede instructie, als je daar goed naar luistert kan er bijna niets fout gaan.

Blokarten

Blokarten lijkt moeilijker en spannender dan het is. Als je weet hoe je moet sturen en het zeil moet bedienen, dan zeil je zo over het strand. Ontdek meer over blokarten...

Tip van IEN

Tip van IEN

Personeelsweekend met één overnachting

Organiseer je een personeelsweekend met één overnachting. Kies dan voor een uitje van zondag op maandag. Hotels op de Waddeneilanden geven de voorkeur aan een verblijf van 2 nachten. Maar voor een verblijf van zondag op maandag maken ze nog weleens een uitzondering. 

Terschelling in beeld

   

Gerelateerde links

Stel een vraag

Stel gerust je vraag, want IEN helpt je graag bij het organiseren van een geslaagd bedrijfsuitje of teambuilding activiteit.

Naam*
Emailadres*
Telefoon*
Reactie*
Verstuur formulier

IENVENT - Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren | Privacy

Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl