Telefoon Menu

IENVENT - Bedrijfsuitjes & Reizen

Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren
Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl

Gemeente Geldermalsen

Een maatwerk teamuitje met diverse doelstellingen

Reactie van de klant

De vraag was of IENVENT een teamuitje kon regelen voor twee afdelingen die samengevoegd zouden worden en intensief met elkaar moesten gaan samenwerken.

Samenwerken en kennismaken waren de twee belangrijke thema’s voor dit teamuitje. Elkaar beter leren kennen als persoon, weten wat voor werk de ander doet en wat meer het gevoel krijgen om een groep samenwerkende collega’s te zijn.

Teamuitje in een oude schapenschuur

Op een middag werden de teams ontvangen in een oude schaapsschuur, die verbouwd was tot vergaderlocatie en kookstudio. Bij mooi weer, kon het kennismakingsspel ook buiten worden gespeeld.

Kennismakingsspel

Na de koffie met wat lekkers, werd het 1e onderdeel, het kennismakingsspel uitgelegd. Het kennismakingsspel dat speciaal op maat gemaakt was door een facilitator, was erg leuk, creatief en ludiek. Van tevoren hadden de medewerkers een uitnodiging gebaseerd op het thema Italië ontvangen. De uitnodiging was slechts een tipje van de sluier. Het kennismakingsspel zorgde voor een leerzame middag, die niet snel vergeten wordt en waar de nieuwe afdeling, nog lang energie uit kan putten als team. 

Workshop pizzabakken

Na het kennismakingsspel mocht iedereen zijn eigen pizza maken tijden een workshop pizzabakken. Het pizzabakken was een leuke ontspannen afsluiting. Tijdens de middag was er een fotograaf aanwezig. Van de nieuwe afdeling is er een groepsfoto gemaakt, die de volgende dag op canvas werd afgeleverd als blijvende herinnering aan het teamuitje.

Reactie van de klant

Reactie van de klant

We kijken met tevredenheid terug op de door IENVENT georganiseerde dag. Omdat we meerdere doelstellingen hadden voor dit uitstapje, was de opgave vooraf niet gemakkelijk. Bij de opzet van het programma zijn door IENVENT praktische ideeën aangedragen hoe we een ander zouden kunnen aanpakken. Het uiteindelijke “op maat”-programma heeft aan onze verwachtingen voldaan. Complimenten!

Frank Bouwens - Gemeente Geldermalsen

Stel een vraag

Stel gerust je vraag, want IEN helpt je graag bij het organiseren van een geslaagd bedrijfsuitje of teambuilding activiteit.

Naam*
Emailadres*
Telefoon*
Reactie*
Verstuur formulier

IENVENT - Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren | Privacy

Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl