Telefoon Menu

IENVENT - Bedrijfsuitjes & Reizen

Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren
Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl

Bedrijfsfeest

De perfecte organisatie, locatie en catering voor jullie personeelsfeest

De afgelopen jaren heeft IEN al heel wat mooie bedrijfsfeesten mogen organiseren voor bedrijven die wat te vieren hebben.

IEN is dol op het regisseren van personeelsfeesten. Het is toch net iets anders dan een bedrijfsuitje. Een bedrijfsfeest moet ook echt een feestje zijn. Alles moet kloppen en medewerkers moeten verrast worden. Locaties en catering zijn daarom heel erg belangrijk. De organisatie moet vanaf begin tot het eind goed geregeld zijn. 

Als regisseur bespreekt IEN alle details van te voren goed door. Iedereen, inclusief directie moet kunnen genieten en zich op de  avond zelf nergens druk over hoeven te maken.

Bedrijfsfeest op de Waddeneilanden

Een bedrijfsfeest op Texel, Vlieland of een ander Waddeneiland, is voor veel mensen een bijzondere ervaring. Een bedrijfsfeest op de wadden kan goed  gecombineerd worden met een bedrijfsuitje en een overnachting. IEN heeft vele persoonlijke contacten op de Waddeneilanden, dus een geschikte locatie voor een scherpe prijs is snel geregeld.

Feestavond voor het personeel

Na een dag vol activiteiten, begint de feestavond met een gezellige borrel en bijpassende hapjes op een prachtige (strand)locatie. Afhankelijk van het seizoen, een uitgebreide barbecue op het strand of een walkingdinner.

Wil je de  feestavond beginnen met iets ludieks zoals een 100% NL quiz, cabaretavond of escapedinner, dan kan regisseur IEN dit allemaal voor je regelen. En tot slot lekker dansen met een DJ of band. Het is net wat jullie willen.

Fotogalerij

Stel een vraag

Stel gerust je vraag, want IEN helpt je graag bij het organiseren van een geslaagd bedrijfsuitje of teambuilding activiteit.

Naam*
Emailadres*
Telefoon*
Reactie*
Verstuur formulier

IENVENT - Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren | Privacy

Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl